4.2.13

diy stuff


Heipsu ! Oon pyöritelly varmaa viime kesästä asti mieles ajatusta irtoniittien tilaamisesta mut en oo koskaan saanu aikaseks mitää. Nyt kumminki aattelin ryhdistäytyy ja otin yhteyttä Hoo&Peelle ja kyselin oisko mitenkää mahollista sponssata parit niitit ja sieltähän vastattiin myöntävästi, jeejee ! Niitit tuli ja aattelin tehä tämmösen pienen tuton noitten kiinnittämisestä, vaik sinänsä tää on aika turha koska toi oli nii älyttömän helppoo et kuka vaan osais ilma tätäki mut tässä nyt kummiski tulee:
1 aluks on varmaa hyvä vähä sommitella niitä siihe mihi sit ikinä onki niit kiinnittämässä. Sitte vaa reikii tekemää, ite käytin alus saksii mut sit tajusin et noiha saa vaa työntämäl tost läpi : D et oman maun mukaa ja tietty riippua kuinka paksuu kankaasee laittaa.
2 sitte väkäset vaa läpi ja taivuttaa noi nii syvälle ku vaan saa. Täs mallis noit oli vaa kaks mut voi olla neljäki tai enemmä mut samalla tavalla ne silti toimii.
3 ja sitte vaa ihastelee lopputulosta, heh. Mut kantsii oikeesti olla tarkkana sii et noi menee suoraa eikä rupee tekee tätä kymmene aikaa illal huonos valos, kokemusta on ...


.. ja siinä vähä muuta mihin kans näit työntelin. Oon nii tyytyväine varsinki tähä maastonvihreesee paitulii ! Tuli just semmone mitä oon kaivannukki : D
Hope u like it ! Ei mul varmaa enää muuta, en tiiä jos joku tarkkasilmäne huomas kuvista mut värjäsin hiukset tos viikko sitte, ite oon ainaki tyytyväine : )

4 kommenttia:

  1. wow,oot kyl hyvä tuunaamaa vaatteita ja mulle kelpais noi shortsit ^^ hihih

    lukijasi, forangelseyes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no emmä ny tiiä, ei toi pahemmi taitoi tarvinnu, kiitti : D

      Poista
  2. suuuuuper kivoja, toi vihree paita varsinki näyttää ihanalta!

    VastaaPoista